Είστε εδώ

Εγκύκλιος Εισαγωγής στις Στρατιωτικές Σχολές 2013-2014

Αξιολόγηση: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

Ο αριθμός των θέσεων θα κοινοποιηθεί με νέα προκήρυξη (συμπληρωματική), μετά την υπογραφή και δημοσίευση της Κοινής Απόφασης των συναρμοδίων Υπουργείων.

Για την εγκύκλιο πατήστε  Εδώ

  • Ο αριθμός των εισαγομένων στις  Στρατιωτικές Σχολές θα είναι μικρότερος φέτος κατά 30%.Το 2012 οι εισακτέοι ήταν 1170 επομένως  το 2013 ο αριθμός των εισακτέων θα είναι: 0,7*1170=819.
  • Για το νέο ακαδηµαϊκό έτος 2013-2014 δεν θα δεχθούν εισακτέους η Στρατιωτική Σχολή Ιπταµένων Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ) καθώς και το τµήµα Ελεγκτών Αεράµυνας της Σχολής Ικάρων. Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ δεν αναφέρει το τµήµα Ελεγκτών Αεράµυνας της Σχολής Ικάρων!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ

Έγκυρος και γρήγορος υπολογισμός μορίων για τους υποψήφιους όλων των κατευθύνσεων!

FOCUS - ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ONLINE

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ONLINE

Διδάσκετε μαθήματα του Δημοτικού, Γυμνασίου ή Λυκείου;

Ελάτε σε επαφή με μαθητές!

Δημιουργήστε δωρεάν προφίλ στο panelladikes.gr

Αναζητήστε Καθηγητές και Δασκάλους

Ειδήσεις

Είναι επιτακτική ανάγκη για την χώρα να εκλεγεί τώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να κλείσει το οικονομικό έτος του 2015 και να γίνουν εκλογές ή τον ερχόμενο Οκτώβριο ή τον ερχόμενο Νοέμβριο, τόνισε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «...

Η Ελλειμματική Προσοχή - Υπερκινητικότητα θεωρείται η πιο σημαντική παιδοψυχιατρική διαταραχή, με σοβαρό κόστος στο παιδί και την κοινωνία. Τα παιδιά με Ελλειμματική Προσοχή – Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ) αποτελούν:

Το 50% των ασθενών – παιδιών των παιδοψυχιατρικών υπηρεσιών
Το 40% των...

Της Xαράς Kαλημέρη/imerisia.gr/ Aίθουσες με…δελτίο παροχής ρεύματος, θέρμανση με…κουβέρτες, πλαφόν όχι μόνο στην αγορά υλικών που απαιτούνται για την εργαστηριακή εκπαίδευση των φοιτητών, αλλά ακόμη και στις κιμωλίες. Oι εικόνες αυτές δεν έρχονται από το μακρινό παρελθόν της Eλλάδας, αλλά...

Διάβασμα - Μελέτη

-Πριν αρχίσεις να διαβάζεις αναλυτικά το κείμενο που σε ενδιαφέρει αφιέρωσε λίγα λεπτά για να διαμορφώσεις μια γενική εικόνα.

-Για να αξιοποιήσεις το διαθέσιμο χρόνο σου όσο πιο παραγωγικά γίνεται φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα μελέτης ξεκαθαρίζοντας πόσο χρόνο μπορείς...

Νέα από Blogs Λυκείων

Σάββατο, Δεκέμβριος 13, 2014 - 23:15
Στο Διαγωνισμό το Γενικό Λύκειο Αμφίκλειας συμμετείχε με μια τριμελή ομάδα μαθητών υπό τις οδηγίες του κ. ΚΕΦΟΥ ΙΩΑΝΝΗ. Η ομάδα αποτελείτο από τους μαθητές της Β΄ τάξης: Κόλλια  Ευσταθία, Κέφο Λουκά και Σωτηρίου Μάριο.    Στην ομάδα  ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Σάββατο, Δεκέμβριος 13, 2014 - 22:08
Η επιστροφή των μαθητών μας από την Ιταλία το βράδυ του Σαββάτου 13/12/2014Συνοδοί καθηγητές: η κα ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ  και ο κ. ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ τους οποίους και ευχαριστούμε που συνόδεψαν τα παιδιά μας στην πολυήμερη (6-ημέρες) εκδρομή τους στην ΙΤΑΛΙΑ (Ρώμη και Πομπηία).
Πέμπτη, Δεκέμβριος 11, 2014 - 22:09
Κυρίες  και  κύριοι,  γονείς  και  κηδεμόνες  των  φετινών  αποφοίτων  της  τρίτης Λυκείου, αγαπητά μου παιδιά, Eίναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα να βρίσκομαι σήμερα εδώ ανάμεσά σας και να συμμετέχω στην τελετή βράβευσής σας για την επιτυχία...
Πέμπτη, Δεκέμβριος 11, 2014 - 13:45
Αναχωρεί την Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014, η Γ΄ Λυκείου του σχολείου μας, με προορισμό τη Βουδαπέστη και επιστρέφει την Πέμπτη, στις 18. Ευχόμαστε να περάσουν όμορφα. (ταξιδιωτικό γραφείο που ανέλαβε : TSINOUDIS TRAVEL )